Uppdatering!

Då var det dags för en liten uppdatering, för alla er som nu av någon anledning funderar på hur det går för Elin och Ida i storstan.

Vi har inte gått vilse än, eller jo, litegrann, men oftast upptäckt att nej men ligger det här, eller oj, nu har vi gått i en cirkel och hittat tillbaka till punkt ett igen. Tunnelbanan är piece a cake, men att navigera sig ovanför jord är lite lurigare.

Vi har hittat en hel del potentiella garderobsoffer (killar som vi inte tror har något emot att bo i våran garderob, eller ja, iaf som vi inte har något emot ifall de vill bo där). Grönsakskillen och lite random killar, en och annan bög tyvärr. Bögar har tagit uttrycket "Tjejer vill alltid ha det de inte kan få" till en helt ny nivå!

På jobbfronten går det framåt. Ida är nanny på eftermiddagarna och väntar på svar på en tjänst som kallskänka på förmiddagarna. Och Elin har idag varit på en intervju gällande en tjänst som "List resarcher", en telefontjänst där man ska samla in uppgifter om olika företag, och intervjun gick strålande, sista orden var "Du kan räkna med ett positivt svar". Så som det ser ut nu har vi råd att betala kommande hyror med =)

Och än så länge är vi fortfarande lika goda vänner, vi slåss inte och bråkar än så länge inte om vems tur det är att diska! Men vi saknar er alla i Strömstad, så kom och hälsa på oss, alla är välkomna =)

Puss och kram / Elin och Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0