En vacker dag händer de!

I den här standen så roar vi oss kungligt på söndag kvällarna! Med Rikard på rutan glor man på Bingo Lotto och hoppas på att det är som dom säger "Plötsligt händer det"!
image13

Ett sko problem...

När kameran var på besök denna helgen så var vi bara tvugna att få er att förstå vilka extrema problem vi har varje dag då vi ska välja vilja skor vi ska ha, vi har ju aldrig några. Inga som passar eller sitter bra. We got one BIG problem!

image12

En vardag finns här med...

Vardagen finns trotts allt i den här staden med och nu lever vi i den. Ida var ledig idag och laddade upp för att komma in till stan när Elin sluta jobba och hjälpa till att leta efter lite "dress code" kläder. Och tur var väll detta. Elin börjar med att kolla på lite tjusiga kläder på Gina och Ida letade efter kläder som hon ansåg vara den rätta "sekreterarlooken" men fick snart lära sig att sekreterare inte ska se slampiga ut, inte lätt å veta alltid! Men så ska Elin betala och började kolla på ett par glansiga svarta så kalla de jeans. Då sa Ida NEJ, de gick ju bara inte för sig, fulare finns ju inte.
Så efter att ställt till med en mindre sen inför kassörskan som log lite finurligt så hindrade Ida i alla fall Elin från att köpa byxorna. Vi gick vidare till HM och då var de bara en tidsfråga innan vi skulle bli utslängda. Var vid de här laget både trötta å flummiga å dansa omkring å fnissa å studsa i hela butiken.
Efter att Elin hade fått visa många "Asta 55" outfiter så kom vi därifrån med en svart kjol. Alltid en början.

Så var vi hemma i värmen igen och Ida färga håret, rött som synden... som vanligt. Så sitter hon i soffan å börjar känna i sitt nyfärgade och fuktiga hår och kommer fram till att de e så mjukt å skönt.
- Elin du måste komma å känna på mitt hår, de är så mjukt å skönt å lent. Du måste komma å känna!
- Fan Ida du låter helt kinky när du sitter å säger så! 'Åååå Eeelin du måste komma å känna på mitt mjuuuka hååår, de är sååå skönt, mmmm'
Ida bara fnisa å kunde inte alls förstå vad Elin menade med detta!

image11

RSS 2.0