En sann Askungen historia!

På dagarna skurar hon golven och på nätterna är hon på bal på slottet. Det är så vardagen ser ut för de två prinsessorna i den stora staden. Att skura golv liggandes på knä, att hänga ut genom fönstret för att putsa dom. Men så kommer kvällen då prinsen kommer med sin glas sko, då skurborstarna förvandlas till vackra sidens hanskar, trasorna förvandlas till de vackraste klänningarna och prinsarna kommer ridandes på sina vita springare.

Ok ok, balen var kanske inte på slottet, och de kanske inte var några vita springare. Inte så många vita sidens handskar heller för den delen. Men det var i alla fall knäliggandes å hängandes ut genom fönstret. Och trånande stureplans "prinsar".
image10

Återskapande av IceCappuccino!!

Efter att Elin suttit i soffan och trånat efter 7elevens IceCappuccino så tänkte Ida att va tusan så svårt kan de ju inte vara! Så ut i köket och fram med mixern! I med massa is, latte pulver och mjölk! Och gud så gott de blev. Elin blev mycket lycklig och sa nått om att de var det godaste hon druckit... Men Elin var inte sen med att komma på en god ingrediens till att lägga i. Banan! Så nu ligger isen å göttar till sig i frysen inför banan kaffet! spännande!

image9

Ännu en gång Stureplan...

Så blev det återigen lördag och självklart var vi ju tvugna att hitta på något! In till stan för att fynda lite kläder inför kvällen! Både toppar och jacka blev det, dock inget till kvällen men vi var nöjda ändå! Sen åkte vi ut till Hammarby sjöstad och oj. Nu vet vi var vi ska leta karlar! Vi vet vart vi vill bo! Lägenheterna hade flera meter höga fönster, med fantastisk utsikt i världens finaste område! Nått utöver det vanliga! Flickorna var helt till sig! Sen gick vi till Idas jobb för en kopp kaffe, som blev både kaffe, ett glas vin och en mycket god ost bricka! Gud så gott!

På hemvägen stannade vi vid mataffären för att köpa lite mixbara frukter till de goda drinkarna som väntade!
Hem å mixa galna drinkar som var både knallrosa och gröna! Elin tycker ganska så snart att Ida har fått i sig lite väl mycket alkohol och får säga till flera gånger innan Ida fattar å börjar göra sig i ordning.
Vi tyckte inte riktigt att vi fick till varken håret eller sminket denna kväll.  När vi insåg att det inte hjälpte med varken mer smink eller mer hårspray kom vi på lösningen, mer alkohol! Och vips så var vi lika snygga som vanligt! På med pjucksen och ner mot tunnelbanan.

Vi tänkte dra till Café Opera men kom ganska snart på att vi inte visste var det låg så vi hoppa glatt av vid Hötorget och traskade ner mot stureplan...igen... Vi hade ju dock lovar oss själva att inte gå dit igen, men det gick la sådär med den saken... Men in på SpyBar som nu är våran "sista-utväg-vet-inte-bättre-krog" och dansa loss. Inte lika många hunkar som sista, men huvuderna som vreds efter oss var många och vi var nöjda! Härlig självförtroende boost med många blickar, dåliga raggningsrepliker och många tappra försök att dansa med oss! Men flickorna höll näsan i vädret och ville denna kväll roa sig utan brunstiga karlar.
När vi dansar på som bäst knackar någon oss på ryggen och "klick", där stod en vimmelfotograf och förevigar våra dancemoves, haha! Linslusarna is back! Till veckan kommer Idas kamera hit, den har återuppstått från den tragiska sjöolyckan, så snart blir det nog liv i denna blogg!

Vi dansade vidare och tröttnade vid två tiden. Gick förbi 7eleven och drog sedan hem till våra mjuka sängar!

image8


http://www.stureplan.se/frame.php?main=/articles/5933/


RSS 2.0