Svänga de lurviga!!

Så var det återigen lördag och vi skulle ut för att roa oss! Denna kväll så skulle Midnight Scraper spela och självklart var vi ju tvugna att infinna oss där för å spana efter eventuella musiker kap! Och ja, de kryllade av långhåriga sjungande hunkar!
Kvällen började så fort Ida kom innanför dörren och där står Elin med två glas mousserande rosevin i handen å bjuder snabbt Ida. Snabbt göra sig snygga som aldrig förr för att åka in till staden. En favorit i repris blev de med ett glas Baileys med mjölk innan springandet mot tunnelbanan började. Vid detta laget var flickorna redan lagom förfriskade och pratade vitt å brett om de mesta.
Väl framme så var de raka vägen till baren... som vanligt! Och börja ladda upp!! Första bandet som skulle spela var redan klara å vi traska omkring å socialiserade oss med alla människor. Å tro de eller ej men flickorna var även denna kväll snyggast! Tyckte i alla fall de själva när dom såg alla andra tjejer med... va ska vi säga..."udda" stil!
Med de självförtroendet i bakhuvudet så började flickorna så vackert att dansa. Grejen var ju bara den att ingen annan gjorde detta.... Å eftersom att verken Ida eller Elin har vant sig av med The Cod dans stilen så kan ni ju bara tänka er vad folk kollade på!
Sen var de dags för hemgång.. Oj oj oj nu var vi mycket mycket mycket överförfriskade och vi konstaterade att vi aldrig skulle bli insläppta på nån krog i de här tillstånder så lika bra att åka hem. Men så var de ju de där med tunnelbanan å Ida. Som är extremt åksjuk även i nycktert tillstånd. Hon kännde redan på vägen mot tunnelbanan att detta kan bli problem och svängde förbi en korvmoj för lite natta mat.
Turen hem gick sedan i ettapper då Ida inte klarade av hela sträckan på en å samma gång.
Men så när de va nästen hemma. Strax innan sista bytet, då går de utför. Ida börjar andas tyngde och intensivare och Elin ser hur hennes ansikte blir mer och mer lila. Så 20 sekunder innan tåget stannar så spyr Ida rakt ut i tunnelbanana.... lite snyggt över Elins stackars ben.. Så av tunnelbanan fort innan nån såg oss och bakom en stor skylt för att ta av lite kläder!
Elin föreslår nu att vi ska gå hem men Ida står på sig och säger att nej nu är de lungt de är ju bara 5 minuter med nästa vagn. När vi står där och väntar nu utan skor och strumpbyxor så får vi otroligt många komentarer om att vi inte har några skor på oss, tydligen ett nytt fenomen för Stockholmarna.. Så flickorna suckar djupt å fäller tillbaka komentarer i stil med "Ne he de kan du ju bara inte mena!? De hade jag missat." eller "Ja men byt med mig då!"
Men dom lyckas ta sig hem och undertiden som Elin tvättar sina fötter rena somnar Ida sittandes på sängkanten hårt kramande en soptunna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0