Bögar, Ikea och bio

Ny uppdatering från storstaden =)

I fredags var det som sagt gayklubb som gällde. Hur kul som helst, men oj vilket slöseri på killar. Den ena är sötare och trevligare än den andra, men alla är gay gay gay! Måste vara nåt sorts straff till alla singeltjejer där ute, ta alla de fina killarna och göra ouppnåeliga!
Kvällen började med lite trevligt förkrök hemma hos oss, Idas bögvänner som skulle med bangade dock så det blev tjejerna på tu man hand, Väl framme började vi prata med en massa trevliga folk, och det härliga feminina bögpratet hördes överallt "Neej, meen guuud asså, Patsy Stone ää ju ba sååå fabulouse". Elin hittade för övrigt sitt manliga jag, en blond bög som  hade lika mycket make up som hon själv, om inte mer!
Ida, som varit på gayklubb förut fick förklara för ett par stycken att Elin som är straight aldrig varit på gayklubb, och därav att hon inte kan låta bli att gapa, peka och titta på alla mycket odiskret!
Kvällen kan summeras med mycket dans, trevligt prat och snygg utsikt (man får ju iaf lov att titta!)
På vägen hem satte sig Elin som vanligt på tunnelbanegolvet då hon blivit lite för mkt kalas och surar över att vi måste åka hem, väl hemma gör Ida fyllemackor och flickorna somnar snart med hela partymaken kvar.
Ingen kylskåpspoeasi a la Elin denna helgen!

Lördagen var värre en bakfyllornas allra värsta sndagar. Elin var ute och fikade med en kompis och Ida städade undan i l'genheten, men förutom det låg flickorna bra i soffan under resten av dagen!

Söndag, hej och hå! Klockan ringer vid halv nio, dags att tvätta för att sen åka till Ikea. Torktumlaren är knäpp så vi får hänga upp tvätten i hela lägenheten. Tunnelabana, tvärbana, buss, promenad och så framme vid Ikea, det slog aldrig flickorna att de skulle behöva släpa på allt hem förrän senare! Ikea är enormt, och då pratar vi MEGASTORT! Tar timmar att gå igenom hela, och när vi väl är framme vid kassan sätter Idas överlevnadsinstinkt igång "Måååste ha maaaat", Ida blir väldigt matilsk när hon är hungrig! Vi knör oss tillbaka (Vi är liksom inte ensamma på Ikea, så att gå motströms i den affären är inte att rekomendera!) till mitten av Ikea och efter att vi fått något i magen tar vi oss heeela vägen tillbaka till kassan och inser där att vi måste köpa en vagn för att få hem allt! Sen är flickona så smarta att de går och handlar en massa mat, tvättmedel och sköljmedel bara för att det finns en gigantisk och billig Willys där. Vi behöver väl inte ens berätta att resan hem i rusningstrafiken var mindre rolig!!!!
Hem med massa nya roliga saker, gardiner, lampa, lakan och en massa tvätt i hela lägenheten, grejar hela kvällen och sen var det natten =)

Igår kväll (alltså måndag) var vi på förhandsvisning på bion Trångt i kistan. Det är en brittisk galen komedi som alla borde se, vi skratta så vi höll på att stryka med! Så se den om ni vill ha er ett gott skratt.

Annars händer det inte så mycket, denna veckan. Ida har satt igång och jobbat med lite ströjobb, men ska provjobba på Finefood på fredag, så då håller vi tummarna! Elin börjar jobba nästa måndag på ett företag som heter Iqpc, som Listresearcher (telefontjänst). Så flickorna tycks klara sig bra i den stora staden.

På fredag ska vi på Parlamentet, så håll utkik. De här två linslusarna tänker minsann sitta längst fram i publiken!!


Det var det för denna gången. Take care´n behave!

Kommentarer
Postat av: Emma

Partybloggen är uppe igen.. www.emmatjejenparty.blogg.se CHECK IT OUT!
God natt... =)

2007-09-18 @ 23:11:41
URL: http://emmatjejenparty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0